Dit zeggen zij:

Felicia is fantastisch. Ik heb een eerder langere periodes aan yoga gedaan en me in mindfulness verdiept, maar bij niemand vond ik het zo fijn als bij Felicia. Ik wist al dat ze mega veel kennis had, maar in haar mindfulness cursus vertelde ze dingen waar ik überhaupt nog nooit bij stilgestaan had en deelde bovendien fijne reminders en oefeningen waardoor ik nu sneller tot rust kom, makkelijker in slaap val en nog beter aanvoel wat mijn lichaam nodig heeft. Daarnaast is ze gewoon een super leuk mens met een hele fijne, vrolijke en liefdevolle energie om zich heen. Dankjewel lieve Felicia!

Nikki

Felicia heeft een fijne, professionele aanpak zonder je te willen overtuigen wat goed voor je is. Felicia schept een ontspannen en warme sfeer waarin je je snel thuis voelt. Ik ben een rationeel en nuchter mens, maar kan nu met volle overtuiging zeggen dat de mindfulness cursus van Felicia mij heeft geholpen. Het leren bewust genieten van dingen in het leven zal ik voortaan meer ‘bewust’ toe gaan passen. Doordeweeks ontvang je een mailtje als reminder wat voor mij heel fijn was, vooral in het drukke dagelijkse leven. Ik kijk positief terug naar de cursus en zal het iedereen aanraden!

Joyce

Deze cursus Mindfulness was voor mij een echte eye-opener. Felicia heeft veel kennis en geeft meer dan voldoende ruimte voor vragen en groei. Ik ervoer de rust om helemaal mezelf te zijn, vanwege de fijne en nuchtere energie. De cursus heeft me op veel manieren gediend en door het geleverde werkboek kan ik er altijd op terugkijken wanneer ik maar wil. In 1 woord: super!

Nathalie

Ik heb meegedaan aan een Mindfulness workshop bij Felicia. Mediteren met onbekende mensen kan best spannend zijn, maar Felicia wist moeiteloos een veilige, ontspannen ruimte te creëren. Zelf had ik al wat ervaring met mindfulness dus waren enkele onderwerpen die besproken werden al enigszins bekend voor me. Wat ik leuk vond is dat Felicia met haar eigen bijzondere invalshoeken, me toch weer nieuwe kennis en inzichten heeft gegeven.

Masha

Door de Mindfulness cursus van Feliz Feelings heb ik tips&tricks geleerd over hoe ik mijn gedachten makkelijk rustig kon krijgen. Mediteren leek me altijd iets moeilijks, maar omdat ik kon vinden wat bij mij past, gaat het met nu veel makkelijker af. Ik heb er na de cursus nog veel aan gehad!

Graciëlla

Zojuist een mindfullcursus van vijf weken gevolgd bij Feliz Feelings. Felicia is een lieve vrouw, waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Ook heeft ze een fijne stem om naar te luisteren. De lessen hielpen mij om heerlijk tot rust te komen en om ontspannen te blijven. Ik zou het iedereen aanraden!

Da'im

Hele fijne lessen gevolgd en heerlijk tot rust gekomen. Felicia is een topper!

Zanita

Felicia introduced me to Yoga and completely changed my life.  She is professional, friendly, helpful,  knowledgeable and joy to be around… very patient, very sweet…. Felicia is not just a great instructor, she is a lovely friend. Looking forward to go back soon!  Highly recommended.

Mary

Ik had vaak tijdens en na mijn dj optredens last van mijn rug. Langdurig staan en onbewust het creëren van een foute lichaamshouding. Bovenrug, onderrug en kwam dus altijd zeer vermoeid thuis. Nadat ik 2 lessen gevolgd had, merkte ik meteen het verschil en ook mensen om mij heen. Echt een aanrader, zowel in een groep als prive een geweldige lerares die weet waar ze het over heeft en ook doet.

Dameri

Voordat ik met een Online Yoga Challenge wilde beginnen, heb ik een aantal lessen gevolgd bij Feliz Feelings. Hierbij lette Felicia goed op mijn houding en lichaamsbouw. Daardoor wist ik snel hoe ik een pose moet uitvoeren en wat goed voelt voor mijn lichaam. Wat ik fijn vond is dat ze tips gaf over wat goed past bij mij en waar ik op moet letten om niets te forceren. Echt een aanrader om een les te volgen voordat je zelf aan de slag gaat.

Nelly

Hi Felicia, mijn man en ik waren zo blij met de les! Was een heerlijk moment voor onszelf. Daar kan weinig anders tegenop. Het is een lange tijd geleden dat ik hem zo ontspannen heb gezien, dank je wel.

Els

Blij dat ik de cursus Mindfulness gedaan heb bij Felicia. Deze goed verzorgde cursus heeft in veel opzichten echt mijn ogen geopend. Veel informatie en heerlijke meditaties! Hier ga ik nog heel veel profijt van hebben in mijn dagelijks leven.🙏🏻.

Nathalie

De Mindfulness cursus van Feliz Feelings heeft mij zowel privé, als op werkgebied geholpen met het omgaan van stressvolle situaties. Felicia legt alles helder uit en heeft een fijne stem om naar te luisteren. Ik zal zeker nog een keer gebruik maken van haar Privé lessen!

Stefanie

Ik heb recent voor het eerst een yoga nidra les gevolgd bij Felicia. Ik vond het een bijzondere ervaring, waarbij je lichaam zich zo weet te ontspannen dat je het niet meer voelt en tegelijkertijd ben je met je bewustzijn nog alert genoeg om de begeleide meditatie te volgen. Felicia heeft bovendien een hele fijne stem om naar te luisteren en komt heel relaxed en ontspannen over. Ik zou het zeker aan anderen aanraden om een yoga sessie bij haar te volgen.

Jasra

CONTACT

Voor meer informatie , vragen, of het aan aanvragen van een kennismakingsgesprek:
vul onderstaand contactformulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Laat hier je bericht achter

10 + 12 =