Yes, wat gaaf dat je meedoet!!

Vul hier je gegevens in en je kunt direct van start!

Na betaling ontvang je binnen een paar minuten een mail met jouw unieke inlogcode voor de Online omgeving.

Factuurgegevens

Extra informatie

Je bestelling

Product Subtotaal
Mindfulness Training  × 1 297.00
Subtotaal 297.00
Totaal 297.00
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie
  • Sorry, it seems that there are no available payment methods for your state. Please contact us if you require assistance or wish to make alternate arrangements.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Felicia heeft een fijne, professionele aanpak zonder je te willen overtuigen wat goed voor je is. Felicia schept een ontspannen en warme sfeer waarin je je snel thuis voelt. Ik ben een rationeel en nuchter mens, maar kan nu met volle overtuiging zeggen dat de mindfulness cursus van Felicia mij heeft geholpen. Het leren bewust genieten van dingen in het leven zal ik voortaan meer ‘bewust’ toe gaan passen. Doordeweeks ontvang je een mailtje als reminder wat voor mij heel fijn was, vooral in het drukke dagelijkse leven. Ik kijk positief terug naar de cursus en zal het iedereen aanraden!

Joyce

Deze cursus Mindfulness was voor mij een echte eye-opener. Felicia heeft veel kennis en geeft meer dan voldoende ruimte voor vragen en groei. Ik ervoer de rust om helemaal mezelf te zijn, vanwege de fijne en nuchtere energie. De cursus heeft me op veel manieren gediend en door de online omgeving kan ik er altijd op terugkijken wanneer ik maar wil. In 1 woord: super

Nathalie

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over de cursus? Dan kan je tot 1 dag na de 2e Live les een mail sturen en krijg je het cursus bedrag (min administratiekosten) teruggestort.